Депутатът Цончо Ганев от Възраждане“ наплю друг народен представител след скандал в Народното събрание

...
Депутатът Цончо Ганев от Възраждане“ наплю друг народен представител след скандал в Народното събрание
Коментари Харесай

Цончо Ганев за физическите сблъсъци в НС: ПП са доказани шпиони

Депутатът Цончо Ганев от „ Възраждане “ наплю различен национален представител след скандал в Народното събрание на 1 юни. Още при започване на пленарното съвещание през вчерашния ден от парламентарната естрада се чуха нецензурни думи и се стигна до физически конфликти сред депутати от „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ и „ Възраждане “. Това докара до предварително преустановяване на съвещанието, макар че депутатите имаха значими за разискване и гласоподаване проектозакони.

В ефира на bTV Цончо Ганев обясни своята позиция за случилото се.

„ Ние сме българи, би трябвало да си обичаме страната и когато единствено преди един ден ръководителят на ДАНС изнесе информация, че в групата на Политическа партия, когато те управляваха, е имало потвърдени шпиони, пласиране на национална загадка на друга страна, в тази ситуация на Северна Македония, това не би трябвало да се подминава “. Така Ганев отговори на въпроса по какъв начин би обяснил държанието си.

„ Те са потвърдени шпиони, това е най-малкото, което би трябвало да се случи на тези лица “, добави депутатът от „ Възраждане.

Той повтори заканата на неговата партия, че няма да оставят Манол Пейков и Явор Божанков да приказват от парламентарната естрада.

„ Предстои да се сформира срамна коалиция на подсъдимите, най-вероятно на хора, които ще бъдат съдени за обири и грабежи и на хора, които ще бъдат съдени за шпионаж “, сподели още Ганев.

Той прикани всички българи, без значение на коя партия симпатизират, да излязат и да защитят демокрацията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР